Sveriges skräckfilmsportal – Swedish Gore Film Society


Bikini Bloodbath by swegore
8 december, 2007, 18:57
Filed under: Filmnyheter, Splatter

Bikini Bloodbath

 

Den 11:e december släpps denna förmodade pärla på DVD i USA. Medverkar gör storheter som Debbie Rochon (Tromeo and Juliet, Dead Clowns) och Anna-Karin Eskilsson (Rescue Me, Sex And The City) från Östersund som sedan tolv år tillbaka bor i New York och jobbar som skådespelerska. Även om handling, omslag och trailer skvallrar om något annat så är det faktisk en zombiefilm även om zombiehalten är försvinnande liten. Min gissning, utan att ha sett filmen, är att det bara är filmens bad guy Chef Death som är odöd, han ser inte så kry ut på affischen ovan.

I filmen Venom (2005) var det redneckbärningsbilföraren Ray som blev odöd av bett från voodooförbannade ormar och sen gick lös på ungdomarna på slashermanér och fick filmen att hamna i zombiesplattergenren, om den nu finns. Skulle du gilla Bikini Bloodbath behöver du inte vara orolig, man håller redan på att göra tvåan: Bikini Bloodbath Car Wash och trean är på väg..

 

Bikini Bloodbath

 

HANDLINGEN

On their last day of high school seven gorgeous girls have slumber party to celebrate their going away to college. Across town, a maniacal chef goes on a killing spree. Can their gym coach (Debbie Rochon) come to the rescue of the bikini clad group? No, but when Chef Death (Rob Cosgrove) shows up at the party, hilarity ensues and the blood bath begins.

 

Kolla på trailern här:


Mer information om filmen hittar du på deras officiella hemsida: www.bloodbathpictures.com


7 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hhmm… Jag avvaktar nog med att klassa denna som en ”zombiefilm” (enligt min alldeles egen definition alltså). En vandöd mördare/hämnare gör inte en zombiefilm, liksom, speciellt om inte offren också blir zombier. Jag ser m a o fram emot en recension!

Kommentar av Fläskätaren

Du är så petig, Fläskätaren, men en recension ska vi nog kunna åstadkomma. 🙂

Kommentar av Fredrik

Ja, köp du skiten och gör hela jobbet, så avvaktar jag så länge. Sweet.

Kommentar av Fläskätaren

det här KAN inte bli dåligt!!

Kommentar av björn

Är det någon trend som går nu, att kombinera zombies med damer i (eller utan) badkläder? Tycker mig se det allt oftare.

Två goda ting onekligen, men kan det inte bli för mycket grädde på bakelsen?

Kommentar av Gus

Själv tycker jag att det är ett sjukt bra koncept! Det finns en annan film som heter Zombies! Zombies! Zombies! som verkar riktigt dejlig oxo

Kommentar av swegore

Själv tycker jag denna filmen sög rätt hårt…

Kommentar av OP5
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s